Virkelighetsfjernt hos Rolls-Royce

Publisert
5. april 2018

Rolls-Royce er kommet i en posisjon hvor de i stor grad kan tillate å skape hva som helst – og det blir solgt. Fullt så ille er det ikke med nye Wraith Luminary Collection.

Kundene vet å sette pris på det unike, selv om det enkelte ganger oppleves som temmelig overdådig på oss nøkterne nordboere. Så henvender mye av den sprøeste kreativiteten seg til kundegrupper som gjerne har gullkraner i alle husets våtrom.

Dette skal forklare den nye modellens navn, Luminary: Oxford English Dictionary definition Luminary: 1) A person who inspires or influences others, especially one prominent in a particular sphere. 2) A natural light-giving body, especially the sun or moon.

In a bold expression of dynamic luxury, Rolls-Royce unveils the Wraith Luminary Collection. Inspired by those who lead where others follow, the Wraith Luminary Collection will light the way for the luxury trailblazer.

Så joda, sier vi. Det er første gang Wraith får den spesielle takhimlingen som består av 1.340 optiske lysfibre. Men det mest oppsiktsvekkende er kledningen av midtkonsollen og dørsidene. Her har man skapt et slags fiberstoff som er vevet av tråder på 0,08-0,19 mm i et perfekt mønster på 45 graders vinkel. Det tar to dager å skape materialet i et miljø som er helt fritt for støv. Dessuten er Tudor Oak-treverket som kommer fra Tsjekkia på grunn av sin ekstreme dybde av utseende og tetthet brukt for å oppnå effekten av et stjerneskudd – selvfølgelig er alt opplyst i forbindelse med raffinert bruk av lyskilder.

Den spesielle coupeen får en ny og unik lakk som har fått navnet Sunburst Grey. Den kan virke som en todimensjonal gråfarge, til solen stråler på den. Da gløder en dyp kobberfarge til som gir en helt spesiell opplevelse.

Det blir bygget 55 eksemplarer av modellen, og vi blir ikke forbløffet hvis alle er bestilt.