Annonsørinnhold

Velg tilhenger med omhu

Publisert
27. juni 2018

Er du klar over at Norge er landet i Europa med størst tilhengertetthet pr. innbygger? Vi er en nasjon som simpelthen elsker å kjøre på kryss og tvers med henger bakpå bilen, med alt fra kvister og ugress til 26-fots båter som last.

Nesbru Tilhenger Service har solgt de danske kvalitetstilhengerne fra Brenderup i 40 år fra samme lokaler. Dermed hagler det med nyttige og erfaringsbaserte tips for hobby- og proffkunden.

Skilt på veggen - Brenderup trailers service-center

Nesbru Tilhenger Service har solgt kvalitets-tilhengere fra Brenderup fra samme lokaler i 40 år.

Det er enkelt å generalisere en enkel tilhenger før man begynner å gå temaet i sømmene. To hjul, lasteplan med karmer, baklys og kobling til hengerfestet. For mange vil det fungere med enkleste løsning kjøpt spontant, en stund. Hvis lang levetid – opptil 20 år – og oppfølging er viktig, leverer Brenderup riktig tilhenger. Og når service etter hvert kan være aktuelt, har Nesbru Tilhenger Service svaret her også.

Med tilgang til eget verksted, deler og ekstrautstyr under samme tak, er de parat til å hjelpe og utvide din hengers bruksområde. En annen grunn til å vurdere fagfolk som veileder i valget, er hengerens bruk i seg selv. Hvis du skal trekke tyngre last eller kjøre fortere enn 60 km/t – er det ikke sikkert at den enkleste løsningen er lov ut fra regelverket.

De kan også utføre service hos Nesbru tilhenger Service

På et eller annet tidspunkt vil alle tilhengere trenge ettersyn eller reparasjoner, og med det rikholdige delelageret er det en smal sak å fikse utfordringer. Trafikksikkerhet er viktig, ingen vil ha en tunglastet tilhenger som kneler eller løper løpsk.

Ser an kundens behov
og veileder i jungelen

– Vi er en rendyrket tilhengerforretning, og kan kalle oss spesialister. Når det kommer en ny kundene er det normalt at vi stiller noen spørsmål for å geleide de til et riktig valg. Det betyr blant annet at vi også må forklare regelverket for kundene, myndighetene har et regelverk som de fleste oppfatter som uklart. Det skiller mellom enkel frakt og større, tyngre frakt – ulikt for henger og bil.

Etter at kunden har funnet tilhenger for sitt bruksområde, sørger vi for veiledning i bruk, vedlikehold og spesielt sikring av last, forteller Martin Toft som er daglig leder og tredje generasjon i familien som har sitt virke på Nesbru.

Nostalgisk tilhenger hos Nesbru Tilhenger Service

Motsetninger: Tilhengeren fra 1978 er restaurert og voksne lesere vil nikke gjenkjennende til det sidehengslede lokket med «rack». Legg merke til karmene av tre og de små hjulene som var typisk før i tiden. SUVen som står bak daglig leder Martin Toft  (t.h) er en av de større utleiebilene med hengerfeste.

Stort delelager og eget verksted

Alt tyder på at Nesbru Tilhenger Service er den forhandleren i Norden som har lengst fartstid med Brenderup.

Stort utvalg av tilhengere, Nesbru Tilhenger Service

Hos Nesbru Tilhenger Service finnes det et bredt utvalg av nye hengere og utleiehengere. Seks ansatte holder styr på salg, utleie, verksted og logistikk.

– En slik posisjon lar seg lese i at vi blant annet har et omfattende delelager som strekker seg langt tilbake, fortsetter Toft. Kundene er dermed oftest garantert svært kort responstid. Det henger også sammen med at vi har eget verksted, mange glemmer at tilhengere slites med tid og bruk, slik at de vil trenge ettersyn. Proffkundene våre er avhengig av raskest mulig hjelp, for de er ofte prisgitt av at alt fungerer i det daglige.

Toft og de øvrige fem ansatte i bedriften selger over 500 tilhengere av ulik størrelse og formål i året.

– Vi ser kvaliteten i Brenderup-tilhengerne tydelig, når kunder kommer til oss med andre ukjente merker og trenger hjelp. Men det stopper ikke med det, danskene har utviklet en fascinerende bredde på ekstrautstyret som er unikt. Det gjør at kunder kan utvide sin Brenderup-henger til spesielle formål.

Hvis man for eksempel ønsker å få med et antall sykler eller kajakker har vi hendige systemer for slike oppdrag.

Vi fører også såkalte ”Sportshengere” som er tilpasset å trekke jetski, snøscootere, motorsykler og så videre, forteller Toft. Og la oss for all del ikke glemme båthengeren som i seg selv er en gruppe med store variasjoner i behov.

 

Gevinst for proffbrukere

Det bringer Toft over på den fjerde gruppen etter fritidshengere og sportshengere, nemlig proffhengere.

– Her opplever vi en klart økende interesse. Det henger sammen med flere faktorer. Profesjonelle aktører velger stadig oftere mindre kassebiler og pick-up´er ser vi, og kompletterer den med en henger for å øke effektiviteten ved behov. Det gjør de friere til å svippe avgårde for å hente mer materialer og så videre, i stedet for å vente på leveranser.

Men det kan like godt være for å spare penger gjennom det økende antallet bomringer. Mindre biler har minstetakst gjennom disse, og tilhengeren er gratis. Og ikke minst, det er ingen årsavgift på tilhengere, sier Toft.

Lett skjult på baksiden av Shell-stasjonen på Nesbru ligger mekka for amatør- og proffbrukeren av tilhengere. Salg, utleie, delelager og verksted er samlet på samme sted.

Elbil uten hengerfeste?
Det lar seg løse

Livet på Nesbru gir mange erfaringer i praktiske prøvelser med kundene.

– Det stemmer at eneboligeierne er i overvekt som tilhengerkunder. Men det betyr ikke alltid at de har bil med hengerfeste lenger, fordi mange har anskaffet elbil som ikke kan ha hengerfeste. Det har vi løst på en enkel måte: Vi har biler av ulik størrelse med hengerfeste som kan leies og 30 stykk ulike utleiehengere fra liten til stor, avslutter Toft med et smil.

Nesbru Tilhenger Service, Nesbruveien 84, 1394 Nesbru, Tlf.: 66 84 51 14