Annonsørinnhold

Sparer tusenvis på valget av bil

Publisert
25. februar 2019

Familien Lindell trengte en romslig bil med nok krefter til å trekke hestehengeren, men som også var rimelig i drift. Løsningen ble Mitsubishi Outlander PHEV, en ladbar hybrid med firehjulstrekk.

– For oss har bilen hele pakka.

Anders Lindell snakker om modellen familien landet på, da de for noen år siden skulle velge en ny bil. Med en svært aktiv familie på fem var det relativt strenge kriterier som skulle oppfylles. Ikke minst fordi Anders og resten av familien også gjerne ville kutte ned på drivstoffutgiftene.

 

Høye krav

Familien hadde tidligere en dieselversjon av Mitsubishi Outlander, og var svært fornøyd med den. Etter noen år var det imidlertid på tide med et bytte. Med 3 mil reisevei til jobb hver dag, ble drivstofforbruk og -utgifter et viktig punkt når familien skulle bestemme seg for hvilken bil de skulle skaffe. Men det var langt ifra det eneste kravet de stilte til den nye bilen.

– Siden jeg pendler mellom hjemmet i Lommedalen og jobben i Lier hver dag, var det viktig med en bil som ga oss lave utgifter til drivstoff.

Jeg så at elbilene i dag har rekkevidde nok til å få meg frem og tilbake til jobben, men med tanke på fritidsaktivitetene til familien var ikke dette det eneste kriteriet som skulle oppfylles.

Vil du prøvekjøre Mitsubishi Outlander PHEV? Bestill prøvekjøring her.

 

Med tre aktive barn trenger vi en bil med god plass, og siden vi driver med hester, var det også viktig med en sterk bil som kunne trekke en hestehenger med to hester i. Og alt dette fikk vi, forteller Anders.

 

Sparer tusenvis av kroner

Løsningen ble Mitsubishi Outlander PHEV. Firehjulstrekkeren har kreftene som trengs, og plass til alt familien skal ha med seg – og med tre barn som er svært aktive innen ridning og håndball, er ikke det så rent lite. For ikke å glemme at det er en ladbar hybrid, noe som innebærer at familien sparer mange tusen på drivstoff i året.

 

– Vi fikk både utrolig mye bil for pengene, og sparer veldig mye på drivstoff. Med firehjulstrekk kommer bilen seg frem overalt, og når vi er på lengre turer har vi muligheten til å slå over på bensin i stedet for strøm.

 

På den daglige transporten går det stort sett på strøm, noe som passer perfekt siden arbeidsgiveren min Aker Solutions har en rekke ladestasjoner for elbiler. Dermed lader jeg på jobb, og programmerer bilen slik at den er varm når jeg skal hjem.

 

 

Bruksbil med topp komfort

– Det er en veldig praktisk bruksbil, som kan trekke hestehengeren, har plass til alt vi har med oss, og får oss trygt opp på fjellet og hvor vi ellers måtte dra. Og den er veldig driftssikker, vi har aldri opplevd noen problemer med bilen. Samtidig er komforten veldig bra, og bilen er veldig stille, spesielt når den går på strøm. For oss leverer bilen hele pakka, forteller Anders.

Anders og familien er ikke alene om å ha falt pladask for Mitsubishi Outlander PHEV. Dette har vært Norges mest solgte ladbare hydbrid i fem år på rad. Nylig kom det en ny modell av Outlander PHEV, som har en el-rekkevidde på opptil 54 kilometer, en ny og kraftigere bensinmotor på 2,4 liter, nytt og sporty interiør og en rekke andre oppgraderinger.

Dermed spørs det om familien Lindell kommer til å lete spesielt lenge når de etter hvert skal bytte bil.

– Vi bytter som regel bil etter omtrent tre år, så det blir nok ikke veldig lenge til vi skal ha oss en ny. Og da blir det veldig naturlig for oss å skaffe en ny Outlander PHEV, for vi er strålende fornøyde med den vi har, fastslår Anders.

 

Ble du nysgjerrig på den nye modellen? Les mer her

 

Registrer din interesse og du blir kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet for mer informasjon om Mitsubishi Outlander PHEV.