Annonsørinnhold

Spar tid på luksus

Publisert
31. mai 2016

RøhneSelmer var den første Ford-forhandleren i Norge som lanserte Ford Vignale – premiumkonseptet som gjør det enkelt og mer luksuriøst å eie bil.

SKILLER SEG UT

Det er ikke bare unike designdetaljer, den ekstra servicen,  og den spesielle eieropplevelsen som skiller Ford Mondeo Vignale fra en standard Mondeo.  For en liten prisøkning får du ytterligere kvalitet – og en ekstra dæsj luksus. Standardversjonen av Mondeo Vignale kommer med større hjul, høyt utstyrsnivå, mye teknologi, økt komfort og håndverk av ypperste klasse.

– En vesentlig forskjell er lydisolering og aktiv støydemping. Bilen har også tykkere og mer glansfull lakk, samt større hjul og unike felger, forteller salgssjef for Mustang og Vignale ved RøhneSelmer AS avdeling Asker og Bærum, Thomas H. Brenne, før han legger til:

– Du ser lett at det er en Vignale.

YTER EKSTRA FOR KUNDEN

Ford Vignales konsept er basert på respekt for kundens tid. I tillegg til at selve bilen skiller seg ut, er en viktig del selve opplevelsen du får som eier. Fordelene er blant annet at du får gratis bilvask, og en fast kontaktperson hos din forhandler. Vignale sørger altså for at du kun trenger å forholde deg til en person som assisterer deg med det som er nødvendig, uansett hva det skulle gjelde. Men dette er ikke det eneste tiltaket for å spare kundens tid.

– Som Vignale-kunde skal du ikke bruke unødvendig tid på å dra fram og tilbake fra butikken enten det er om du skal kjøpe bil, prøve bil eller ha bilen på service, sier Brenne.

Derfor er et  av tilbudene en kan nyte godt av en hente- og bringe-tjeneste.  De henter bilen din, gjør det de skal og deretter leverer de den tilbake. Du får også raskt time på verkstedet dersom du har behov for det.

– Et verksted som går bra har gjerne tre ukers ventetid, trenger du time raskere enn det så får du det hos oss som Vignal-kunde, det er en del av den ekstra oppfølgingen. Vi strekker oss ekstra langt, forsikrer Brenne.

EGEN APP

Med Vignale kommer en app som sørger for at du husker hvor du har parkert,  lokaliserer Ford-forhandlere og bensinstasjoner i nærheten. I magasinet Ford Vignale Magazine får en god oversikt over de eksklusive reise- og opplevelses-tilbudene en får som eier av en Vignale.

BEGYNNELSEN PÅ NOE STØRRE

RøhneSelmer har opplevd stor interesse rundt konseptet etter lanseringen, og Ford Mondeo er bare starten. Snart er tre nye Vignale-modeller på vei inn i det norske markedet. Sammen med de flunkende nye Vignale-versjonene av S-Max, Kuga og Edge kommer også ytterligere kundefordeler.

RøhneSelmer Asker og Bærum AS, Stasjonsveien 20, 1396 Billingstad, Tlf.: 67573700