Annonsørinnhold

Slik kommer du deg på jobb mens bilen din er på service

Publisert
1. januar 2016

Kvier du deg for å bestille verkstedtime fordi du ikke har alternativ transport? Da har Audi Service hos Møller Bil Asker og Bærum løsningen for deg.

Noe av det mest upraktiske ved å ha bilen på service er at man ikke kommer seg dit man vil i mellomtiden. Det har heldigvis Audi Service hos Møller Bil Asker og Bærum flere løsninger på. Mens de fikser bilen din kan du velge mellom en rekke transportalternativer, og det finnes noe for enhver smak.

– Vi ønsker at kunden skal komme seg til og fra jobb på en enkel måte mens bilen er inne på verkstedet. Ved å tilby alternativ transport har kunden fremdeles mulighet til å forflytte seg, sier Karstein Holstad, Servicemarkedssjef hos Audi Service.

 

TIL JOBB MED GRATIS LÅN AV EL-SYKKEL

Flere og flere har fått øynene opp for el-sykkel det siste året, og på grunn av den batteridrevne motoren blir sykkelturen mye enklere. Da passer det fint at du hos Audi Service kan du få låne en Emotion Easygo Race el-sykkel mens bilen din er på service. Sykkelen som kun veier 16,2 kilo gir deg el-assistanse opp til 25 kilometer i timen med sin 250W motor, og batteriet har en rekkevidde på opp til fire mil. Ikke trenger du å tenke på hjelm, sykkellås eller ryggsekk. Alt dette har nemlig Audi Service til utlån sammen med selve sykkelen. I tillegg får du en gratis buff til å ha under hjelmen eller i halsen hvis du ønsker det.

Sykkelutlån– Vi ser at el-sykkel er et veldig populært transportalternativ hos kundene våre nå som det nærmer seg sommer og været er fint, forteller Holstad.

Om ikke sykkelen skulle friste, så kan Audi Service også tilby andre alternativer slik som gratis to soners billett til kollektivtransport. Denne kan brukes på t-bane, trikk, buss, båt og tog i Oslo og Akershus. Dette er et veldig populært alternativ om vinteren.

SE VÅRE ALTERNATIVE TRANSPORTMULIGHETER

 

HENTE OG BRINGETJENESTE

Noen ganger ønsker man ikke å være uten bil og da kan det være greit å låne en bil til å farte rundt i. Hos Audi Service kan du som fast kunde få låne gratis erstatningsbil ved hovedservice og større reparasjoner eller du kan bli kjørt til og fra jobb i taxi. Du kan også låne bil gjennom Avis mens du venter på at din egen skal bli ferdig. Eller kanskje du heller ønsker å prøvekjøre en ny Audi? Da kan du avtale prøvekjøring når du bestiller service.

Sykle til jobbHar du en travel hverdag, kan Audi Service komme å hente bilen på jobb eller hjemme hos deg. Når bilen er ferdig leveres den til deg der du måtte ønske.

Ønsker du ikke å dra avgårde, men heller oppholde deg i nærområdet, så finnes det alternativer for det også.

Vi har et kontorlandskap med trådløst nett hvor du kan sitte å jobbe mens du venter på bilen, eller du kan trene gratis hos Sats Elixia rett over veien, sier Holstad.

Vi etterlever vårt slagord, Service på dine premisser, avslutter Holstad med et smil.

 

 

Audi Service – Møller Bil Asker og Bærum, Billingstadsletta 2, 1312 SLEPENDEN, Tlf.: 24 03 25 00