Annonsørinnhold

Slik blir nye Dacia Duster

Publisert
30. januar 2018

SUV-suksessen Dacia Duster kommer nå i helt ny drakt – til en svært gunstig pris.

– Nye Dacia Duster er en robust bil til en lav nybilpris. Uavhengig om man velger 2WD eller 4WD-versjonen, så er det ingen andre nye biler i Norge som kan matche prisen i dette segmentet, sier Roger Andersen, PR & Marketing Manager for Renault og Dacia.

Duster er blitt et av Renault-konsernets bestselgende modeller over hele verden. Mer enn én millioner Dacia Duster-biler er blitt solgt totalt, og modellen er for tiden på markedet i over 100 land. Mens salg av mange bilmodeller stagnerer etter lanseringsåret, har Dusters popularitet vokst år etter år etter at den første modellen ble lansert i 2005.

Den nye generasjon av bilen har betydelig oppgradert interiør og eksteriør. Her får man mye for pengene om man er ute etter en solid SUV. Ikke minst kommer modellen i flere spenstige farger, blant annet den oppsiktsvekkende Atacama Orange.

RIMELIG PRIS: Med en startpris på like under 200 000, er Dacia Duster en av de aller rimeligste SUV-ene på markedet.

RIMELIG PRIS: Med en startpris på like under 200 000, er Dacia Duster en av de aller rimeligste SUV-ene på markedet. Foto: Dacia Duster

– SUV-appellen til nye Duster er blitt enda større med det robuste eksteriøret som har fått nytt design. Vi har lagt til nytt utstyr, som for eksempel et kamera med multivisning, noe som gjør det enklere å kjøre offroad, sier François Mariotte, Global Commercial Director for Dacia Duster.

Blant markedets billigste

Med startpris på 199.900,- er Dacia Duster blant de rimeligste SUV-ene på markedet. Startprisen på 4WD-modellen er på 267.900,- inkludert frakt og levering til Oslo.

Les mer om nye Dacia Duster her!

– Prissammenligning kan gjøres med biler som er 3–5 år gamle, men forskjellen er da at med den nye Dacia Duster har man 5 års nybil garanti, forteller PR & Marketing Manager Andersen.

Den nye modellen bygger videre på styrkene til forgjengeren, men her får man enda mer for prisen. 2018 modellen har blant annet et nytt, moderne og robust utvendig eksteriør, samt god støydemping som gjør at bilen har lavt støynivå og god kjørekomfort.

TØFFE FARGER: Den nye modellen kommer i flere spreke farger, blant annet Acatama Orange.

TØFFE FARGER: Den nye modellen kommer i flere spreke farger, blant annet Acatama Orange. Foto: Dacia Duster

– Nye Dacia Duster har blant annet nytt førersete og forbedret rattfunksjon, noe som gir en enda mer komfortabel kjøreopplevelse. Den har robust understell og solide terrengegenskaper. 4×4-monitor måler bilens posisjon under terrengkjøring og Hill Descent Control gjør at farten holdes under kontroll i nedoverbakker, sier Andersen.

Da TV2s Broom-redaksjon testet den nye bilen, skrev de at dette er Norges billigste SUV, og at man får mer for pengene enn noen sinne i 2018-modellen.

Nysgjerrig på nye Dacia Duster? Her finner du din nærmeste forhandler!

god mottagelse på bilmessen

Nye Dacia Duster ble presentert på bilmessen i Frankfurt i september, hvor den ble svært godt mottatt av både presse og publikum.

Oppbevaringsplassen har økt med 5,8 liter til en samlet kapasitet på 28,5 liter. Mange av de lett tilgjengelige oppbevaringsrommene har fått nytt design for å gjøre reisen enklere. Det er blant annet langt inn nye 2,7 liters oppbevaringsskuffer under passasjersetet.

GODT VEIGREP: Den nye modellen sitter godt på veien, og traff blink hos både presse og publikum da den ble lansert.

GODT VEIGREP: Den nye modellen sitter godt på veien, og traff blink hos både presse og publikum da den ble lansert. Foto: Dacia Duster

Salgsstart i januar

Bilen kommer til Norge i begynnelsen av 2018.

– Duster passer for alle som har et behov for en sporty SUV som også fint takler dårlige veier. Man sitter høyt og får god oversikt, samt at bilen har svært høy bakkeklaring på 21 cm, forklarer Andersen.

Reserver nye Dacia Duster i dag!

ANNONSØRINNHOLD PRODUSERT AV VG PARTNERSTUDIO

Motor Forum, Alf Kristoffersens v. 7, 1396 Billingstad , Tlf.: 66 77 59 20