Annonsørinnhold

På sporet av fransk komfort

Publisert
22. mai 2018

Ikke undervurder kvalitetene i multifantomet Citroen Grand C4 ­Spacetourer. Komfort og romslighet gjør lengre turer og bilferie til en lek.

Mobile på Billingstad vil gjerne slå et slag for Citroens lasteskip som egentlig ikke kjenner begrensninger.

Oppdagerbilen

Kjetil Eliassen, Mobile Asker

Ketil Eliassen, daglig leder Mobile Asker

Slett ikke alle setter seg på et fly og reiser vekk for feriedager. Mange sverger til bilen for transportjobben,

eller bruker den som en sentral del av ferieopplevelsen. I slike tilfeller scorer komfort og romslighet høyt på listen over ønskede kvaliteter.
– Bilferien får en helt ny dimensjon i disse bilene. Jeg har en anelse om at det skyldes bilens opprinnelsesland og folkeslag. Franskmenn bruker gjerne bilen til ferie og fritid på kontinentet fremfor fly. I stedet for lite komfort og dårlig følelse av landskapet har de tenkt motsatt for opplevelsen langs veien. Gode seter med akkurat passe støtte som ikke forringer komforten gir en milsluker av rang. Store vindusflater gir panoramautsikt som bidrar til å oppleve verdenen utenfor og sluke mil effektivt, forteller Ketil Eliassen som er daglig leder hos Mobile på Billingstad.

 

Så praktisk av man vil gape

Så er Grand C4 Spacetourer en praktisk bil, men det estetiske og funksjonsmessige er på ingen måte glemt. For å være så fokusert på det praktiske er formfaktoren overraskende hyggelig, langt på vei til elegant. Det er ikke selvfølgelig i denne klassen, men det er ikke vanskelig å se at franskmenn og Citroen er opptatt av akkurat dette.

Mobile Asker, Citroen C4 Spacetourer interiør

Fleksibiliteten i baksetet kan neppe gjøres bedre. Setene kan slås ned og justeres uavhengig for optimal plassutnyttelse. Førerplassen gir deg den gode franske komforten.

På det praktiske og sikkerhetsmessige planet er det nesten for mye å ramse opp her, besøk heller Mobile og sjekk selv. Men la oss si at det klaffer lett: Fra den store

oppbevaringsboksen mellom forsetene via multifunksjonsrattet som gjør betjeningen til en lek, det store og informative displayet, til den geniale mekanikken som gjør ned- og oppfelling av bakseter til en lek. Seterad nummer to består av separate seter som kan justeres individuelt for best mulig komfort og plassutnyttelse.
Oh, la oss for all del ikke glemme massasjefunksjonen i forsetene og passasjersetets elektriske fotstøtte!

 

Teknokrat

Sikkerheten står ikke tilbake for noen. Køkjøring blir lindret av den adaptive cruise-kontrollen med stoppfunksjon, hvis trøtthet slår inn sørger Driver Attention Alert System for å varsle om faren, varsling av ufrivillig filskift, aktiv blindsone-overvåkning og gjenkjennelse av fartsgrense er også med.

SOMMERKAMPANJE! Citroen C4 Spacetourer 165 HK bensin, 7 seter - Nå kun kr. 399.900,- *

Grand C4 Spacetourer – det vil si den lange versjonen som het Grand Picasso tidligere – leveres med to dieselmotorer på 120 og 150 hestekrefter, samt 130 og 165 bensin hvor sistnevnte er den Mobile har sommertilbud på nå. Det er en kraftfull motor som er lett å like, viser vår kjøring under fotograferingen.

Citroen Grand C4 Spacetourer

Citroen Grand C4 Spacetourer – den perfekte feriebilen.

Gjør hverdagen fleksibel

– Det er ingen tvil om at denne bilklassen er multitalenter på heltid. Vi ser at stadig flere familier med mange personer og høyt aktivtetsnivå i hverdagslivet velger slike biler. Det er ofte snakk om en fase i livet hvor man ikke kan få nok plass i bilen til alle sysler, turer og mennesker som skal være med. Derfor er det praktisk å kunne slå ned en ekstra seterad og få plass til syv personer når det er behov, avslutter Eliassen som håper at kunder kikker nærmere på sommertilbudet.

Mobile Asker, Stasjonsveien 40, 1396 Billingstad, Tlf.: 67 49 48 00