Annonsørinnhold

Norges smarteste elbil

Publisert
4. oktober 2018

Renault Zoe er altfor liten, sier du? Stopp en hal. Her er det plass nok – og pakken som følger med Norges smarteste elbil er i hvert fall ikke noe småtteri.

Plassen er faktisk ikke noe du trenger å bekymre deg for i det hele tatt. Fem seter og fem dører gjør at Renault Zoe er romslig nok til å få med alle dem som ønsker å sitte på.

Renault Zoe, MotorForum

Helt bakerst går det 338 liter med bagasje. Der kan du stue inn ryggsekker, bager, fotballer og utstyr til det som hører hverdagen i Asker og Bærum til – eller når du legger helgeturen til helt andre områder.

Men romsligheten i seg selv har ikke vært nok til å flytte Renault Zoe opp som Europas mest solgte elbil. Her er det en hel rekke faktorer som teller med når helheten skal opp til vurdering.

Renault Zoe, MotorForum

En helstøpt elbil

Først og fremst er den en elbil på elbilens premisser, det betyr at den kort og godt er bygget utelukkende som en elbil. Den har aldri vært noe annet, og vil heller aldri bli det.

Det er nye løsninger fra innerst til ytterst – alt med tanke på å gi deg smarte, sikre og miljøvennlige kjøreopplevelser.

Ta for eksempel noe av det viktigste, men som du vil se veldig lite til som eier av Renault Zoe: det nye litiumionbatteriet på 41 kWh som gir dobbelt så stor kapasitet som før. Størrelsen er den samme – godt plassert i gulvet midt under bilen. Der ligger batteriet som en stabiliserende faktor og vil gjøre det lenge. Hele 8 års garanti (eller 160.000 km) gir importøren på batteripakken.

Renault Zoe, MotorForum Renault Zoe, MotorForum

Lad opp på en halv time, og du kan legge ut på en 80 km lang kjøretur. Når du har bedre tid til lading vil Zoe kunne gi deg en rekkevidde på over 300 km – selvsagt litt avhengig av når, hvor og hvordan du kjører. Det betyr at du disponerer en av bilene i markedet som når lengst på én lading.

Og ikke nok med det: Renault Zoe er billigst i bruk av alle elbilene i det norske markedet når det gjelder krone per kilometer rekkevidde (kilde: side3.no). En svært gunstig innkjøpspris gjør sitt til at bilen havner øverst også på denne lista.

Renault Zoe, MotorForum

Smart, sikker og veldig gunstig

Når du kjøper en Renault Zoe hos Motor Forum Asker og Bærum får du med montering av godkjent hjemmelader i prisen. Det gir deg sikker og rask lading hjemme.

Med oppladet batteripakke disponerer du dermed en bil som er veldig godt egnet for å takle en norsk hverdag. Den har programmerbar forvarmer, varmepumpe med fordeler både i varmt og kaldt vær, varme i seter og et navigasjonssystem som sørger for at du alltid er oppdatert på hvor nærmeste ladestasjon er.

Du kan gå vinteren trygt i møte med en Renault Zoe.

Apropos trygt: I Euro NCAPs sikkerhetstest fikk Zoe en ny toppscore – maksimale fem av fem mulige stjerner.

Og ennå har vi ikke nevnt noe om alt det andre utstyret. Men litt må du nok finne ut selv også.

Registrer din interesse og vi kontakter deg

Jeg ønsker å bli kontaktet for mer informasjon om nye Renault Zoe.

Motor Forum, Alf Kristoffersens v. 7, 1396 Billingstad , Tlf.: 66 77 59 20