Big Bang i California

Publisert
15. august 2018

Til helgen barker det løs i California for entusiaster av gammelt og nytt gull på fire hjul. Det er tid for Monterey Car Week og det blir knapt mer lekkert på alle mulige måter.

Rammen rundt Montery Car Week er helt spesiell. Den foregår på vestkysten av USA, nord for Los Angeles og sør for San Francisco. Normalt et stille og idyllisk område som våkner til en helt omvendt virkelighet kommende uke, mellom 18-26 august.

Da stiller nemlig hele eliten av gromme biler fra USA og andre interesserte opp for å vise seg frem under solen. Samtidig avholdes auksjoner som trekker store folkemengder og generell nysgjerrighet –  mange vil ta de ekstremt dyre godbitene i nærmere øyesyn.

Samtidig er Monterey blitt et yndet sted for stadig flere produsenter å avduke nyheter, for eksempel har BMW gjort det til en øvelse i å lansere råfrekke konseptmodeller.

Samtidig er det full fart i de små nisjeprodusentene, for eksempel vil Singer vise frem DLS-lettvektsprosjekt som er basert på Porsche som vanlig. Den har ikke vært vist i USA tidligere, og blir et selvfølgelig trekkplaster.

Vi vil henge på godbitene etter hvert som de slippes i neste uke og spre det glade budskapet.