Mitsubishi valgt til årets grønne SUV

Publisert
4. desember 2018

Statistikk lyver ikke. Mitsubishi Outlander PHEV har vært og er en storselger i Norge. Nå går «folke-hybriden» til topps i sin klasse blant et mye større publikum.

Det stemmer. Den folkekjære SUVen holder koken i et bilmarked preget av mye uro i forbindelse med riktig bilvalg. Skal man velge tradisjonell drift med bensin eller diesel, hybrid eller elbil? Ifølge registeringsstatistikken fra OFV har Outlander PHEV solgt best i sin klasse hele fem år på rad. Nå bekrefter en amerikansk kåring at det må være noe i norsk forkjærlighet for firehjulstrekkeren. Når det er sagt: Den er faktisk verdens mest solgte ladbare hybrid-SUV for familier med firehjulsdrift i en måling som teller 80 land.

I forrige uke ble det avholdt bilmesse i Los Angeles, og i den anledning ble det delt ut heder og godord for Mitsubishi og innsatsen de har gjort for miljøet med Outlander. Det er Green Car Journals Green Car Award som står bak kåringen, de regnes som ledende i arbeidet med å anerkjenne biler og produsenter som tenker på miljøet.

Et viktig og gjenkjennelig element i anerkjennelsen hører så absolutt med her hjemme også. Outlander PHEV får rosende omtale for å representere miljøvennlig ytelse til en overkommelig pris for de fleste nybilkunder.

I den siste oppdateringen fikk Outlander PHEV er rekke små forbedringer og flere raffinerte detaljer som øker eiergleden. Og med en startpris på 435.800 kroner er den innenfor budsjett for mange, det gjenspeiles i populariteten. Men hvorfor ikke kikke på toppmodellen S Edition fra 510.800 som er loaded med utstyr og komfort?