Annonsørinnhold

Mens du jobber med sommerkroppen, gjør vi din Audi vår-klar

Publisert
1. januar 2016

Audi Service i Asker og Bærum leverer til både din Audi og din kropp. Ta deg en forfriskende treningsøkt – og din Audi er klar når du er ferdig dusja.

For deg som er opptatt av effektivitet, kan Audi Service hos Møller Bil være et bra sted å levere bilen. Ikke nok med at Audi forhandleren har dyktige medarbeidere som gjør sitt ytterste for å levere service med høy kvalitet – du får også en gratis treningsøkt på Sats Elixia med på kjøpet.

– Vi ser at kundene våre er veldig fornøyde med dette produktet, og vi er opptatt av god kvalitet på vår kundeservice. Da synes vi det er en god idé at vi kan fikse kundens Audi, mens kunden jobber med sommerkroppen, forteller sjefen på Audi Service, Karstein Holstad.

Metaforen om at det ikke bare er bilen som trenger service er hyppig brukt – Audi Service har tatt den på kornet. Et kreativt tilbud for allerede spreke kunder eller kunder som vil begynne å trene. Dette tilbudet passer perfekt for deg som aldri har tid til å trene, men gjerne ønsker det. Audi forhandleren tar problemet med tidsklemma ut av regnestykket.

De har også mange andre god tilbud mens du venter på at din Audi skal bli ferdig. Om du for eksempel ønsker å jobbe mens du venter, kan du sitte i kontorlandskapet deres som også har trådløst nettverk. Om du ikke har egen PC, kan du låne Ipad hos dem.

 

BENYTT TIDEN TIL DET SOM PASSER FOR DEG

Nå er også sommeren rett rundt hjørnet, og da kan det jo også være fint å nyte det fine været mens din Audi er på service.

Da kan du gå en tur i marka, benytte deg av en av de flotte badestrendene i nærmiljøet eller om du heller vil gjøre ferdig helgehandelen kan du dra til et av sentrene i nærheten.

Du kan velge mellom å låne en el-sykkel, gratis 2 soners billett til kollektivtransport eller gratis taxi frem og tilbake. Om du blir sulten mens din Audi er på service, tilbyr vi gratis lunsj mellom klokken 11:30 og 13:00, forteller Holstad.

 

 

Audi Service – Møller Bil Asker og Bærum, Billingstadsletta 2, 1312 SLEPENDEN, Tlf.: 24 03 25 00