Manual for lykkelige kunder

Publisert
25. januar 2018

McLaren vet å behandle viktige kunder godt. Når den største forhandleren i USA ville gi 10 kunder litt ekstra å glede seg over, nølte ikke McLaren med å stille opp.

McLaren kan se tilbake på en epoke innen racing på 90-tallet hvor de slo godt fra seg. De har lånt inspirasjon fra blant annet F1 GTR Longtail og nye 570S GT4 i detaljer og livery, som vanlig utført av selskapets MSO-avdeling som håndterer spesialprosjekter. Dermed har de ti superbilene fått navnet MSO X. Alle har fått unike fargekombinasjoner, ekstra marktrykk gjennom racingaerodynamikk og spartansk interiør for den ekte racingfølelsen.

Den mest unike detaljen er nok «snorkelen» de har lånt fra nevnte -97-modell som forer V8-turbomotoren med luft. Ifølge McLaren skal det gi en helt spesiell lydopplevelse i kupeen.  Sanseinntrykket forsterkes ytterligere av MSOs «super-titan»-eksosanlegg. Panserets utforming er tett opptil 570S GT4 med ekstra store luftutslipp som er trimmet til å fungere optimalt med den store hekkvingen – det gir 100 kilo ekstra marktrykk. For å holde herlighetene mest mulig fast på asfalt er de utstyrt med Pirelli P Zero Corsa-dekk. Mengder av matt karbon over hele bilen setter prikken over «i» for gatelegal racingfølelse.

Nyt bildene!