Annonsørinnhold

Lommedalens fotballspillere i pikante situasjoner

Publisert
1. november 2017

Hva skjer når banenes beste fotballspiller får disponere en svært synlig Honda Civic gratis mellom kampene? Jo, det blir pikante og latterlige historier som sikkert burde forbli i garderoben, men det ble de ikke…

Det som i utgangspunktet skulle bli en motivasjon for å få litt ekstra fart på de dyktige fotballspillerne, tok et steg til siden og fikk nærmest sitt eget liv. Det begynte med at den fotballfrelste daglige lederen hos Auto Elite på Billingstad, Ketil Eliassen, fikk ideen om utlån av bil til Lommedalens Fotball. Her skulle 4. divisjonslaget få disponere en Honda Civic gratis, i første rekke til banens beste spiller. Men hvorfor ikke slå flere fluer i en smekk og få foliert bilen så den ble maksimalt synlig? Som sagt, som gjort. Spørsmålet er om ikke Eliassen tok i litt vel mye, noe han har fundert på i ettertid. Mer om det til slutt, først historiene som har dukket opp om noen av spillerne på vift i trofebilen.

 

Anonym fotballspiller A:

Daten som gikk fløyten

– Stolt som hane slapp jeg bilens krefter løs på motorveien inn mot byen. En date ventet på meg, en jente jeg hadde småprat med på sjekke-appen Tinder. Med andre ord visste jeg lite om henne og det skulle vise seg å ha en pris, sier midtbanespilleren.

-Vel fremme der hun skulle plukkes opp – etter å ha lyst opp Majorstuen i lørdagsrushet med bilens ytre –  tok den folierte Hondaens ånd over. Du skulle ha sett øynene ble sperret opp da jeg parkerte ved siden av henne, der hun stod smånervøs og pen i tøyet og ventet. Det var en helbrydd jente som sank i bunnen av passasjersetet mens vi kruset gjennom Bogstadveien. Det spørs nok om hun syns det var like en artig dag som meg, for det ble med den ene daten, innrømmer spilleren.

 

Anonym fotballspiller B:

Avbrutt romantikk

Det å kunne alle parkeringsregler, skilt og veioppmerkinger er ikke alltid like lett.

– Jeg var på vei inn til dama i Oslo med bilen og i fyr og flamme. Bilen ble parkert tilsynelatende etter regelboka i farta, men det stemte nok ikke helt og jeg hadde helt glemt bilen vel fremme hos dama, forteller en av de som spiller i angrep.

Igjen tar bilens iboende ånd over, denne gangen er det Ketil Eliassen i Auto Elite som som får en sen kveldstelefon fra løse luften.

”Deres bil vil bli borttauet hvis den ikke flyttes umiddelbart!” Først forstår Ketil ingen ting siden hans bil står trygt hjemme, så går det opp for at han at det er Civicen som er på vift.

– Deretter ringer Ketil meg som er opptatt med helt andre ting, og gir følgende bakoversveis: Bilen er ikke parkert i henhold til skilting! Jeg halser ut av døren og ankommer bilen til glanende veiarbeidere, og ser et skilt der det står med store bokstaver, «Parkering Forbudt». Det som skulle være en rolig fredagskveld fikk en helt annen puls, men jeg slapp bot siden de bare kunne ringe Ketils nummer som stod på bilen, ler spilleren.

– Eller egentlig ikke, fordi gutta ga meg en liksombot med begrunnelsen ”ræva sjåfør, herlig historie”.

 

Anonym fotballspiller C:

Opp som en bjørn, ned som en fell

Fotballspillere i 4.div er ikke akkurat bortskjemt med å bli gjenkjent. Men igjen skulle Honda Civic-ånden trylle med virkeligheten.

– Jeg stod å fylte bensin, og la merke til to jenter stirret litt ekstra i min retning. Jeg snudde meg rundt bare for å bekrefte at de ikke så på en litt mer veltrent og attraktiv mann bak meg, der jeg stod i joggebuksa og waxfritt hår. Ingen bak meg, så jeg snudde meg raskt tilbake og smilte forsiktig. De kom mot meg og sa at de hadde sett bilen før og lurte på hvorfor jeg kjørte rundt i den. Jeg dro hånda bakover i håret mens jeg skrudde på sjarmen og sa at jeg selvfølgelig var en fotballspiller og at jeg hadde vunnet bilen siden jeg hadde blitt banens beste, forteller forsvarsspilleren.

Jentene smilte, og ville vite hvilket lag spilleren var fra.

– Nå var jeg skikkelig i siget, og hodet kokte over av all selvtilliten jeg fikk av å stå å prate med to flotte jenter. Men å si at jeg spilte i Lommedalen var ikke akkurat det jeg trodde skulle sjarmere jentene helt i senk. Så jeg tenkte et topplag som Strømmen ville høres bedre ut. Nja, de hadde hørt om dette laget, men var ingen store fotballsupportere. Nå var råd dyre, og for å avslutte like imponerende som jeg startet, så inviterte jeg dem på kamp. ”Strømmen Stadion, kommende søndag”, smalt det fra meg, forteller spilleren.

– Om de kom på kamp, vet jeg ikke. Men de fikk i hvert fall ikke se meg utpå matta der, da jeg spilte for tomme tribuner på en kunstgressmatte midt inni Oslo Øst et sted.

 

Anonyme fotballspillere:

Glem romantikk i smug

– Det å bli gjenkjent på gaten har ikke akkurat vært et problem for oss fotballspillere i 4.divisjon, sier en av spillerne som uttaler seg på vegne av laget.

– Men i 2017 har plutselig spillerne som har delt broderlig på bilen blitt gjenkjent på grunn av Lommedal-bilen. Og vi har fått kjenne på en flik av at kjendislivet ikke alltid er like glamorøst faktisk – det vil si for de som har det slik, altså. Bilen ble ofte observert parkert i sidegater i Oslo hver helg, og da pleier det å tikke inn noen meldinger fra venner og kjente bare for å melde ifra at de vet hvor vi er. Det er ingen vits i å lyve om hvor du er, for Hondaen sladret på oss på mils avstand. Det å kanskje gå på en date som man ikke har fortalt spillerne på laget om, ble fort snappet opp og delt når bilen ble observert der den ikke skulle være på den tiden, gliser spilleren.

 

Eliassen letter på sløret om sine egne erfaringer med bilen

– Joda, sene telefoner om feilparkert Honda Civic inne i Oslo er en ting. Det kan selvfølgelig Ketil Eliassen, Auto Elite, Banens beste spiller, Lommedalen Fotballspores til den lure ideen om å foliere et bilde av med selv med kontaktdata bak på bilen, som en oppfordring til å ta kontakt med oss i Auto Elite hvis man ville handle bil, flirer han.

Men det skulle bli villere.

– En kort stund etter at bilen hadde blitt tatt i bruk av fotballgutta, begynte folk å stirre akkurat litt for lenge i min retning på butikken og så videre. Først trodde jeg det var innbilt, men kona bekreftet det lattermildt og lurte på hva for noe galt jeg hadde funnet på. Slik fortsatte det i sommer, inntil en kunde dukket opp i butikken og erklærte med høy stemme at ”han fyren bak på Hondaen, ja han vil jeg snakke med”, ler Eliassen, som avslutter med å fortelle at det ikke har manglet på kollegial fleiping om kjendisstatusen i etterkant.

Men om han ville gjentatt alt sammen? Selvfølgelig.

Mobile Asker, Stasjonsveien 40, 1396 Billingstad, Tlf.: 67 49 48 00