Annonsørinnhold

Hvorfor bruke merkeverksted når bilen skal på service?

Publisert
1. januar 2016

Jo, for da får du skreddersydd servicen til din Audi. – Hos oss får du hundre prosent Audi-service, forteller Alf Landstad, servicemarkedssjef hos Møller Bil Asker og Bærum.

– Når du ringer merkeverksted for å bestille service til din Audi, sjekker vi i forkant hvilke oppdateringer bilen din skal ha. Vi ser også på historikken og garantibestemmelsene for din bil. Denne informasjonen henter vi direkte fra fabrikken hvor kjøretøyet ble produsert, forteller Landstad.

Skjerm som viser hvilken diagnose bilen din får på service.

Servicen hos merkeverkstedet skreddersys til din Audi.

Det er mange fordeler med å levere din Audi til et sertifisert Audi merkeverksted versus et verksted som ikke er det.

– Når vi får tilgang på så konkret informasjon til din Audi, vet vi akkurat hva bilen din trenger. Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold for bilen din.
Foreskrevet vedlikehold er en forutsetning for din nybilgaranti og for å holde vedlikeholdskostnadene nede etter nybilgarantien har utløpt.
Tar du service hos oss slipper du å tenke på innholdet i servicen – det garanterer vi.

Hos oss henter vi siste oppdaterte sjekkliste for bilen din rett fra Audifabrikken, denne sjekklisten oppdateres opptil flere ganger i løpet av året og er forskjellig fra biltype til biltype. Vi bruker bilens chassinr for å få sjekklisten som er unik for din Audi.
Bilverksteder som ikke er Audi sertifiserte har ikke tilgang på den informasjonen som vi har. Da kan de hende de ikke utfører den foreskrevet vedlikeholdet din Audi skal ha, forklarer han.

 

SKREDDERSYDD SERVICE hos merkeverksted

I tillegg bruker Møller Bil Asker og Bærum utstyr og produkter som er fabrikkgodkjent til din Audi.

– Vi bruker kun det utstyret som fabrikken har godkjent. På denne måten får din bil optimal service med utstyr som er skreddersydd for din Audi. Om for eksempel panorama-soltaket må smøres, har vi det eneste rense og smøremiddelet som er fabrikkgodkjent til å gjøre nettopp dette, forteller han videre.

Hvor ofte skal en Audi på service?

– Bilen sier faktisk i fra selv når den må på service, det er inntil 2 år og/eller inntil 30 000 km. Noen ganger kan det også være kortere, om man har mye småkjøring og start stopp, sier Landstad.

 

fornøyde kunder

– Vi har fått veldig god respons på vår service, i tillegg får kundene gode tilbud mens de venter på at bilen skal bli klar. De kan for eksempel ta seg en gratis treningsøkt på Elixia, låne el-sykkel eller sitte i vårt kontorlandskap med trådløst nett mens vi gjør oss ferdige med din Audi, avslutter han.

Audi Service – Møller Bil Asker og Bærum, Billingstadsletta 2, 1312 SLEPENDEN, Tlf.: 24 03 25 00