Endelig lett å fylle munnen med fluer

Publisert
2. november 2017

Omsider er det klart for en helt ny generasjon av Jeep Wrangler, men du skal være en stor kjenner for å se det fra utsiden.

Jeep Wrangler er på mange måter besatt av mørke krefter når det kommer til formfaktoren. Den klassiske formen er kort og godt hele identiteten dens, og med neste års helt nye generasjon er det ingen radikale endringer for det ytre i sikte. Nå er det ikke helt mørkt, for et nøkternt ytre kan romme mye nytt under skallet.

Splitter ny?! Tror det eller ei, dette er en helt ny generasjon. Det er lettest å avsløre på den jålete krommen i støtfangeren som er ny.

For å holde entusiastene på pinebenken en stund til, vil ikke Jeep avsløre detaljer eller flere bilder før LA Autoshow i slutten av november. Så de tre bildene du ser her av den korte versjonen og den stadig mer populære 4-døreren er alt som blir vist nå. Noen detaljer er likevel avslørt, den største er kanskje frontruten som nå lar seg slå ned mye enklere enn før.

Frihet til å få fluer i munnen: Endelig er frontruten adskilt fra A-stolpen og blitt mye lettere å slå ned. Men særlig praktisk i fart er det ikke.

Under panseret er det forventet en V6- og firesylindret motor, og det ser ut som at solide 4×4-drivverk får lov til å fortsette. Den teorien er basert på spionbilder av interiøret hvor det er observert tradisjonelt håndbrekk og ulike spaker for å engasjere ulike modus i drivverket. Det ville ikke vært oss i  mot med en 4-dørs modell rigget med større hjul a la Arctic Trucks og dristige farger. Så får vi se hvordan norske avgifter vil ta i mot yankee´n neste år. La oss håpe på en varebilversjon.