Helgehygge fra himmelsk Paris-messe

Publisert
8. februar 2019

Mellom 6-10 februar er Paris åstedet for samling av ekstremt mange lekkerbiskner. Retromobile er salongen for de som trenger påfyll av klassisk godstoff vinterstid.

De som er hektet på klassiske biler og racing fra samme periode, drar i flokker til Retromobile i Paris om dagen. I Porte de Versailles venter vinterens storsamling av sanselige bilopplevelser for øyne og sinn – ja kanskje ørene og nesen også. Klassiske biler har som kjent en egen lukt som bensinhoder vet å verdsette.

Men ikke alle får tatt turen dit. Og messen kjører heller ikke på med saftige billedgallerier på nett, men det finnes trøst i sosiale medier. For det første har Retromobile egen Instagram-profil under @retromobile_paris. Her ligger det en del bilder. Men det lure er å bruke den fiffige funksjonen med å søke opp såkalte hashtagg – altså «#»-tegnet. Hvis du søker #retromobile får du opp en rekke alterantiver, hvor du blant annet finner nesten 2.000 bilder under #retromobile2019 fra årets messe. Bildene du ser her er lånt fra messens Insta-profil.

Dermed kan du få med deg hovedtrekkene derfra og mer til, men det blir selvfølgelig ikke helt som å være der med alle sansene vid åpne.

God helg!