Annonsørinnhold

På jakt etter bildeler til bilen din? Da vil du elske denne nyheten

Publisert
20. april 2017

Norsk-amerikansk gründerbedrift revolusjonerer mulighetene for å handle deler fra USA.

Mange amerikanske nettbutikker har begrensninger som gjør handel fra Norge vanskelig, men nå har det endelig kommet en løsning som gjør det mulig for oss her i Norge å handle fra alle nettbutikker i USA.

– Det har blitt en del biler med tiden. Av amerikanere har jeg nå 17 biler, for det meste fra før krigen, sier Petter Hoberg. Han har dyrket bilinteressen helt fra han som 18-åring fikk en sliten og godt brukt bil som han klarte å reparere og få i kjørbar stand.

– Gamle biler er fasinerende fordi det er du som kjører bilen. Kjører med stor K, du bruker både hørsel, lukt og følelser. Nye biler blir du bare fraktet i, samtidig som du må forholde deg til irriterende sirener, pipelyder og blinkende lys alle steder.

Petter Hoberg forteller at det kan være både dyrt og utfordrende å få tak i deler til de gamle bilene.

– Jo sjeldnere bil, jo vanskeligere er det å få tak i delene, men heldigvis har det de siste årene blitt enklere å komme i kontakt med personer eller butikker som har den delen du mangler. Har du delenummeret kan du bare søke etter det på internett og få opp mange som har delen for salg.

Han handler stort sett deler fra det amerikanske salgsstedet Ebay, men har erfart at ikke alle nettbutikkene der sender varer til Norge.

– Ja dessverre gjør ikke alle det, og da fortsetter jo søket etter de riktige delene, sier bilentusiasten.

 

Lar deg bestille fra alle amerikanske nettbutikker

Amerikanske nettbutikker er kjent for enorme vareutvalg og lave priser. De færreste er tilpasset internasjonal handel og har enten urealistisk høye fraktpriser til Norge, eller krever at du har et amerikansk betalingskort og en amerikansk adresse. Det norsk-amerikanske gründerselskapet Virtualspend har nå kommet med en løsning som kan innfri drømmen om å bestille sjeldne deler fra USA til favorittbilen din.

– Å handle fra USA er nå like enkelt som å kjøpe fra norske nettbutikker, sier Roald Brekkhus. Han lanserte Virtualspend i 2016 sammen med amerikaneren Steve Smith. Sammen har de som visjon å gjøre det enkelt å handle fra amerikanske nettbutikker.

– Gjennom å bli medlem av Virtualspend får du et eget amerikansk Mastercard slik at du blir behandlet som en amerikansk kunde i nettbutikken og får tilgang til hele vareutvalget og de amerikanske prisene, sier Brekkhus.

Du overfører selv penger til betalingskortet før du handler, og ettersom kortet ikke er koblet opp mot bankkontoen din så blir netthandelen både trygg og oversiktlig.

Les mer og bestill kortet her

Virtualspend gir deg også din egen amerikanske adresse, nærmere bestemt i Houston Texas, og hit leveres varene du kjøper før de sendes videre hjem til deg. Du trenger heller ikke å bekymre deg for toll eller moms, de beregningene tar Viritualspend seg av.

– Du kan rett og slett handle som en amerikaner direkte fra Norge, og etter omkring 7-14 dager får du varene levert. Enklere blir det ikke, sier Roald Brekkhus.

Klikk her for å registrere deg som VirtualSpend-kunde

Med VirtualSpend kan du handle fra alle amerikanske nettbutikker som tar Mastercard. Her er noen eksempler på butikker som har et bredt utvalg av bildeler og verktøy:

Virtual Spend, Nyskapingsparken - T41, Thormøhlensgate 41, Tlf.: +47 56 99 90 00