Annonsørinnhold

Favoritten er blitt enda bedre

Publisert
3. oktober 2018

Du drømmer fortsatt om denne bilen som har plass nok til hele familien. Den som kan lades om natta – eller på et naturlig stoppested langs veien. En bil som kommer seg fram på alle underlag, og som dekker dine forskjellige behov.

Mitsubishi har det med å gjøre drømmer om til virkelighet. En av Norges mest populære biler de siste fem årene – Mitsubishi Outlander PHEV – er blitt enda bedre tilpasset norske forhold og våre behov.

Bilen kommer med romslig plass til alt og alle som vil være med. Om det er foran, i baksetet eller som last aller bakerst, spiller ingen rolle. Her er det plass!

Mitsubishi Outlander PHEV, Motor Forum, interiør

Klatre frem til hytta de siste meterne med firehjulstrekket, eller engasjere Sport-modus for ekstra spenning? Det er opp til deg med enkle knappetrykk.

Mitsubishi Outlander PHEV, Motor Forum, interiør

Lettleste instrumenter og info gjør det enkelt å få overblikk.

Outlander har fått en ny, flott konsoll som er både praktisk og sporty. Herfra styrer du underholdningen, sikkerheten og hvordan du vil at bilen skal gripe an hverdagen for deg.

Som 2018-modeller flest, har den mer enn lang nok utstyrsliste. Forskjellen er at i en Mitsubishi Outlander PHEV vil du kjenne på nytteverdien – mye av dette er utstyr som gir deg muligheten til å være en miljøbevisst og smart bileier.

Les mer om bilen her

Kanskje blir den så godt likt først og fremst fordi den har en av de mest fleksible lademulighetene på markedet. Når bilen står parkert hjemme lar du den forsyne seg fra strømuttaket på veggen, men når du er ute og kjører kan du få dekket behovet på en hurtigladestasjon. Vi snakker om minutter før den har fått tilbake sin elektriske fordel.

Fullt oppladet vil Outlander PHEV ta deg rundt fem mil avgårde. For mange kan det være den avgjørende forskjellen, fordi det i mange tilfeller er nok strøm til å komme seg til og fra jobb, skole og barnehage.

Mitsubishi Outlander PHEV, Motor Forum, interiør

Førerplassen har smakfulle detaljer, praktisk utforming og gir god oversikt.

En bil i denne størrelsen, med dette innholdet, kommer ikke bare med en pris som du også vil like. Importøren tilbyr i tillegg 7 års garanti, eller inntil 140.000 kilometers kjørelengde.

Da er forholdene lagt til rette for å bli en favoritt i det norske markedet – men det er jo selvsagt ikke tilfeldig.

Bilen har to elmotorer og en bensinmotor, til sammen utvikler de 230 HK i et avansert system med permanent firehjulsdrift. Systemet fordeler drivkraften der du trenger den på hvert av de fire hjulene avhengig av underlag og kjøreforhold.

Mitsubishi Outlander PHEV Mitusbishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV takler vinter og sleipe veibaner når du har satt deg inn, men før du kommer så langt hjelper den deg gjerne med å tilrettelegge dagen best mulig. Den har egen varmer som er støysvak og effektiv, og som i utgangspunktet bare forsyner seg av strømmen når den står parkert. Hvis det er bitende kaldt ute, henter varmeren ekstra energi fra bensintanken.

Alt for at du skal få det slik du vil ha det.

Denne hverdagens hjelper er et kroneksempel på hva en hybrid kan være.

Registrer din interesse og du blir kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet for mer informasjon om Mitsubishi Outlander PHEV.

 

Motor Forum, Alf Kristoffersens v. 7, 1396 Billingstad , Tlf.: 66 77 59 20