Annonsørinnhold

En porsjon av Østens magi

Publisert
31. oktober 2016

Østerås Bilsenter er en av Norges største Mazda-forhandlere etter 25 år i Grini Næringspark ved Østerås. Her vil kunder møte trygghet, fagkunnskap og erfaring. Personlig service og oppfølging er satt i høysetet.

Her møter du store, lyse og oversiktlige lokaler, hvor nybilavdelingen gir full oversikt over alle Mazdas forskjellige modeller. Enten man er på jakt etter en snerten småbil som Mazda2, en praktisk SUV som CX-5 som leveres i et stort antall varianter eller verdens mest solgte roadster MX-5, vil man bli slått av Mazda sitt moderne design og individuelle løsninger.

SKYACTIVE VAR SVARET

Hos Mazda har det alltid hersket en sterk kultur for å finne egne løsninger. I en tid hvor alle bilprodusentene har stort fokus på forbruk og utslipp, har Mazda valgt sin egen tilnærming gjennom en mer omfattende løsning i SKYACTIVE-teknologien. Denne rører sterkt ved nesten alle aspektene ved bilen, og er utviklet ved at ingeniørene valgte å se på tradisjonell teknologi med nye øyne.

img_9851

MAGISK SAMSPILL

Vektreduksjon er en sentral del av SKYACTIVEs fortrinn, og bilenes egenvekt er redusert med inntil 100 kilo. Lav vekt slår positivt ut på bilens respons og gir en tydelig økt kjøreglede, en egenskap som er viktig for å oppnå det magiske samspillet mellom bil og fører – bedre kjent som Mazdas begrep «Jinba Ittai».

Nok motorkrefter er også svært viktig for kjøreopplevelsen. Her har Mazdas ingeniører funnet egne og bedre egnede løsninger som gir en økning i dreiemomentet, mens effektiviteten presser maksimalt med energi ut av hver dråpe med brennstoff.

TIL FOR EIEREN

SKYACTIVE omfatter også bilens drivlinje. Nyutviklede automat- og manuelle girkasser bidrar til effektiviteten, samtidig som evnen til å formidle kreftene på en komfortabel og sporty måte er prioritert. Med riktige grep lyktes ingeniørene å skape den perfekte balansen for kjøreopplevelsen i ulik fart, fra lav til høy med avpasset respons. Dette er fullt mulig å kjenne på plass bak rattet i en Mazda. Styringen er presis med komfortabel avveining av motstanden på rattet, og understellet samspiller med førerens kommandoer på eksemplarisk maner.

img_9806

KJERNEN I MAZDA

Mazda SKYACTIVE-Vehicle Dynamics knytter alt dette sammen. Som eier av en Mazda skal du kunne nyte avanserte løsninger i harmoni med topp kvalitet og komfort. Det er bare å lene seg godt tilbake i de utmerkede setene, og la seg forføre av Mazdas
«Jinba Ittai» og «Celebrate Driving». Kjernen i Mazdas merkevare som absolutt bør prøves med en av demobilene som står klare hos Østerås Bilsenter. Du er velkommen til en hyggelig prøvekjøring.

Østerås Bilsenter AS, Grini Næringspark 1, 1361 Østerås, Tlf.: 67 16 50 00