Nyheter

Omtalt lenge, her er den

Det har versert rykter lenge om en coupe-versjon av Porsche Cayenne. Så plutselig, et par uker etter vårens store uttilling i Geneve, dukker den opp som et knallskudd.

Byr på batterirevolusjon

Mens alle stirret på forutsigbarhetene i Genève, ble det lansert en temmelig drøy overraskelse fra Ferdinand Piëch med sterk tilknytning til Volkswagen og Porsche.

Audi´s neste el-frier for Norge

Norske Audi-kunder har nå mulighet til skaffe den elektriske SUVen e-tron. Men hva med noe mindre storvokst? Det skal Q4 e-tron sørge for. Altså en slags elektrisk folke-SUV.

Brutalt fra Ginetta

Ginetta er mer opptatt av rendyrkede, ja brutale, opplevelser bak rattet. Den nye superbilen er basert på Le Mans- og WEC-løpsbiler - og er ikke myntet på luksussøkere og pyntenisser.

Elektriske Peugeot e-208 er underveis

Peugeot er svanger med en elektrisk kompaktbil. Nye 208 blir lengre, lavere og bredere enn dagens modell, og tanken er å lokke med et delikat ytre med en fornuftig elpakke innenbords. Bestilling fra mars.

Amerikaner med svært dårlig tid

Det finnes en liten nisje for ekstremt hissige og puritanske kjøreopplevelser. Her finnes modeller som BAC Mono og Ariel Atom, de er nærmere formelracere for sivilister enn noe annet. Nå vil Vandal ha en bit av kaka.