Nyheter

Endelig en elbil til begjær

Peugeot har valgt å snu på flisa når de presenterer en mulig elbil. e-Legend Concept flørter ganske hemningsløst med klassiske 504 Coupé som var en riktig skjønnhet i sin tid. Dagens tolkning tåler så absolutt å stå i sterkt lys med sine linjer.

Audi e-tron, den offisielle pressemeldingen

I stedet for å fortolke ned pressemeldingen til norsk, og dermed kanskje droppe å nevne detaljer som er viktig for deg, bringer vi like godt originalen uavkortet. Et hederlig unntak, med andre ord. Vi har sett en norsk pris fra 651.900 kroner, men garanterer ikke riktigheten i den.

BMW ber deg vente i tre år med elektrisk SUV

I morgen tidlig vil Audi dra teppet av sin første elektriske bil som blir en SUV. Vi aner ikke om det er med vilje at BMW velger dagen i dag for å vise sine planer for en el-SUV som kommer i 2021, men det kan absolutt virke slik. Nå skal det dog sies at BMW iNext blir en røslig plugg i forhold til Audi e-tron, så det er ingen direkte konkurranse. Men likevel...

Big Bang i California

Til helgen barker det løs i California for entusiaster av gammelt og nytt gull på fire hjul. Det er tid for Monterey Car Week og det blir knapt mer lekkert på alle mulige måter.

nyttekjøretøy

Varebilen: Komfort og fornuft i hver kilometer

Hvem sa at anskaffelse av dagens moderne nyttekjøretøy skal være en øvelse i dårlig komfort, sikkerhet, kvalitet og uspiselige kostnader? Det er nemlig en helt motsatt virkelighet der ute - kassebiler med mer er nærmere personbiler enn noen sinne, med tanke på nevnte faktorer.

Siste bensinraptus før el overtar?

Brabus lanserer et eksklusivt knippe av Smart Fortwo som må kunne kalles "bybilens konge". Samtidig er den lille kruttønna såpass utrydningstruet at den trolig markerer slutten på en epoke.

Karoq tøffer seg

Snertne Skoda Karoq får et røffere image med Scout-pakken som kommer. Her blir firehjulstrekk standard.

Kvikk oppdatering på BMW M2 Competition

Ypperlige M2 skal erstattes av enda hissigere M2 Competition, dette har vi omtalt før. Nå har det dukket opp enda mer info og flere bilder om taktskiftet. Dette blir i enda større grad bilen for entusiaster som vet å nyte, kort fortalt.