Nyheter

Nytt gull fra skattekisten

Mercedes har en av de dypeste skattekistene med autofilt innhold. Det blir veldig tydelig i disse dager når de ruller ut monsteret T80 som er et 8 meter langt sølvkre som luktet på 650 km/t for 80 år siden... Med Ferdinand Porsche i kulissene.

Genialt ferietips for sanne bensinhoder

Hvis du begynner å gå tørr på ferietips ville vi gjort følgende neste år: Bestille billetter til tradisjonsrike Goodwood Festival of Speed som avholdes i juli. I motsetning til statiske bilshow, får du se og oppleve de mest fantastiske bilene på vei opp den berømte løypa på WOT (Wide open throttle).

Fredag 29. juni 2018. Da alt ble snudd på hodet

Vi har samlet all info fra pressemeldingen, bildene og inboardvideoen som Porsche har publisert i forbindelse med den utrolige rundetiden på 5 minutter og 19 sekunder med 919 Evo. Det er nesten et minutt raskere enn den gamle rekorden fra 1983! For oss som har kjørt der nede og kjent på banens mange utfordringer og farer, innebærer rekorden en helt ny tidsregning for grenser og fornuft. Og ja, det som virket "fort" før, har fått en underlig bismak...

McLarens sorte får

McLaren bekrefter sin modellmani med å lansere ytterligere en kvikkas. Denne gangen spiller de på selskapets historie med lontail-modeller fra racing. 600LT har absolutt noe for seg nær man kikker på spesifikasjonene.