Nyheter

Skodas store, sterke, tøffing

Skoda har tydeligvis ikke lagt begrensninger på hvilke modeller som kan være en vRS. Nå dukker røslige Kodiaq opp i en ekstrasporty versjon med vRS-pakke. Og ja, den har en rundetid på Nürburgring som ikke er så gærn.

La bilen bli et tilskudd til pensjonen

Klassiske biler blir stadig mer populære, merker og modeller som før var dusinvare opplever en renessanse som mulige samleobjekter. Dermed senkes terskelen for å sikre seg en klassiker, og slik kan bilen seile opp som et alternativ til å spe på pensjonen.

Ford GT i ekstremvariant

I den grad bemidlede kan handle bil fra øverste hylle, finnes det også en angstfaktor i den idyllen. Du har bestilt nye Ford GT, men før den bli levert får du vite at den vil komme i en enda mer grom versjon. Da blir det sirkus.

Kjendisen selger godbiter

Jay Kay i Jamiroquai er vide kjent for samlemanien sin. Garasjen må tydeligvis være full, siden han nå lar syv interessante biler fra ulike tidsepoker gå under hammeren.

Grensesprengende BMW X7

Omsider er BMWs lenge varslede X7 på plass, lansering blir første kvartal neste år. Og som navnet antyder - det blir selskapets største SUV med en bredde på hele 2 meter og en lengde på 5,15 meter. Så skal da også syv personer ha plass til å stortrives ombord.