Nyheter

Ford GT i ekstremvariant

I den grad bemidlede kan handle bil fra øverste hylle, finnes det også en angstfaktor i den idyllen. Du har bestilt nye Ford GT, men før den bli levert får du vite at den vil komme i en enda mer grom versjon. Da blir det sirkus.

Kjendisen selger godbiter

Jay Kay i Jamiroquai er vide kjent for samlemanien sin. Garasjen må tydeligvis være full, siden han nå lar syv interessante biler fra ulike tidsepoker gå under hammeren.

Grensesprengende BMW X7

Omsider er BMWs lenge varslede X7 på plass, lansering blir første kvartal neste år. Og som navnet antyder - det blir selskapets største SUV med en bredde på hele 2 meter og en lengde på 5,15 meter. Så skal da også syv personer ha plass til å stortrives ombord.

Mitsubishi Outlander PHEV

Annonsørinnhold

Favoritten er blitt enda bedre

Du drømmer fortsatt om denne bilen som har plass nok til hele familien. Den som kan lades om natta – eller på et naturlig stoppested langs veien. En bil som kommer seg fram på alle underlag, og som dekker dine forskjellige behov.

70-årsbomben fra Porsche

Vi kan ikke annet enn å måpe over Porsches 70-årshyllest i form av nye 935. Det blir bygget 77 eksemplarer av retroraceren som også blir sviende dyr.

Endelig en elbil til begjær

Peugeot har valgt å snu på flisa når de presenterer en mulig elbil. e-Legend Concept flørter ganske hemningsløst med klassiske 504 Coupé som var en riktig skjønnhet i sin tid. Dagens tolkning tåler så absolutt å stå i sterkt lys med sine linjer.

Audi e-tron, den offisielle pressemeldingen

I stedet for å fortolke ned pressemeldingen til norsk, og dermed kanskje droppe å nevne detaljer som er viktig for deg, bringer vi like godt originalen uavkortet. Et hederlig unntak, med andre ord. Vi har sett en norsk pris fra 651.900 kroner, men garanterer ikke riktigheten i den.