Nye biler

Lekkert og elektrisk fra Audi

Hvis vi ser bort fra nye Porsche 911 i LA, tok Audi mye av oppmerksomheten med nye e-tron GT concept. Helt fortjent spør du oss, coupé-formen med fire dører er blitt svært vellykket. Men beregn ventetid.

Nye Hyundai Kona med stor bensinmotor og automatgir.

Annonsørinnhold

Generalprøve av Kona

Vi har kjørt Hyundai Kona i en bensinversjon som er svært lik den elektriske versjonen ”alle skal ha”. Hyundai har pr. i dag et enormt antall interessenter på den første elektriske SUVen i markedet, og forhandleren Aaby Auto på Vøyenenga er klar for å ta i mot storinnrykket i sitt komplette senter.

Veien til Lamborghini Urus går via LM002

Endelig løsner det om den lenge ryktede super-SUVen Urus fra Lamborghini. Og det kobles opp mot ikoniske  LM002 - selveste urfaderen blant luksus- og super-SUVene. Spørsmålet er om vi ikke hadde foretrukket en strøken LM002 - nå som Lamborghini har postet nye bilder og info av sin egen (chassis #12231) museumsbil som er restaurert etter alle kunstens regler hos spesialavdelingen Polo Storico.

Velar, Motorpool, Range Rover

Annonsørinnhold

Åhh, vakre Velar

Vi trodde kanskje Velar betydde en vakker gudinne. Men det betyr språklyder som er uttalt ved at tungeryggen blir hevet opp mot den myke ganen. Ganske fjernt fra inntrykket man sitter igjen med etter å ha sett Range Rovers nye lekkerbisken, Velar.