Miljø

Ionic Hybrid, Birger N. Haug, Billingstadsletta

Annonsørinnhold

Slik velger du riktig bil

Det hersker stor usikkerhet om det lønner seg å velge elbil, plugg-inn-hybrid eller hydrogenbil. Birger N. Haug har åpnet ny Hyundai-forretning på Nesbru hvor alle disse drivlinjene tilbys, dermed kan du få svaret på hva som passer deg best.

Annonsørinnhold

Nå kan du se Kona på Vøyenenga

Hyundai akter å lansere et 20-talls nye modeller mot 2019. Aaby Auto på Vøyenenga har 23 års fartstid med merket, og har totalrenovert anlegget for å ta i mot storinnrykket. Allerede nå er trykket stort på den unike elektriske Kona crossover-SUVen. Nysgjerrige kunder som ikke klarer å vente til neste år, kan nå se bensinversjonen som er på plass hos Aaby Auto.

Møller Bilkonferansen, Elbil, Miljø

Annonsørinnhold

I 2030 flyr bilene

Tirsdag 25. april avholdes Møller Bil Konferansen, hvor ettertraktede foredragsholdere vil svare på om det kan gå troll i denne påstanden. De vil også by på innsikt om bilisme, trafikk og miljø i Asker og Bærum.

rekuparasjon, elbil, Møller bil

Annonsørinnhold

Rekuperering med Elbilskolen

Ved å bruke elbilens funksjoner når den er i bruk, kan den produsere strøm. Det er enkelt, og kan gi en forbløffende gevinst for rekkevidden. Det kalles rekuperering, og her er oppskriften på hvordan du gjør det.

Carnet, lading, e-remote

Annonsørinnhold

Car-Net med Elbilskolen

Volkswagen benytter et informasjons- og styringssystem i sine elbiler som kalles Car-Net. Her kan man klare seg med å bruke de grunnleggende og ukompliserte funksjonene og så er man ferdig med det.