Elbil

Annonsørinnhold

Kona finner du på Vøyenenga

Hyundai akter å lansere et 20-talls nye modeller mot 2019. Aaby Auto på Vøyenenga har 23 års fartstid med merket, og har totalrenovert anlegget for å ta i mot storinnrykket. Allerede nå er trykket stort på den unike elektriske Kona crossover-SUVen. Og det blir mulig å smugkikke på den allerede i høst.

Møller Bilkonferansen, Elbil, Miljø

Annonsørinnhold

I 2030 flyr bilene

Tirsdag 25. april avholdes Møller Bil Konferansen, hvor ettertraktede foredragsholdere vil svare på om det kan gå troll i denne påstanden. De vil også by på innsikt om bilisme, trafikk og miljø i Asker og Bærum.

rekuparasjon, elbil, Møller bil

Annonsørinnhold

Rekuperering med Elbilskolen

Ved å bruke elbilens funksjoner når den er i bruk, kan den produsere strøm. Det er enkelt, og kan gi en forbløffende gevinst for rekkevidden. Det kalles rekuperering, og her er oppskriften på hvordan du gjør det.

Carnet, lading, e-remote

Annonsørinnhold

Car-Net med Elbilskolen

Volkswagen benytter et informasjons- og styringssystem i sine elbiler som kalles Car-Net. Her kan man klare seg med å bruke de grunnleggende og ukompliserte funksjonene og så er man ferdig med det.

Annonsørinnhold

Elektrisk stemning

Det er tendenser til dirrende spenning hos Motor Forum på Billingstad. Det er på grunn av den nye versjon av elbilen Renault ZOE med 400-kilometers rekkevidde og fornyelse av Mitsubishi Outlander, PHEV 2017 modellen.