Bilhold

Varm bil? Drevet rovdrift på klimaanlegget?

Med den varmeste sommeren i moderne tid har også bilens kjølende air condtition eller klimaanlegg fått føle på godværet. Hvis du syns det begynner å komme lunken luft ut av dysene i stedet for kald luft, trenger det slett ikke være krise. Men en sjekk kan absolutt lønne seg fordi løsningen kan være enkel og lur på sikt.

Bil med båthenger, Nesbru Tilhenger Service

Annonsørinnhold

Velg tilhenger med omhu

Er du klar over at Norge er landet i Europa med størst tilhengertetthet pr. innbygger? Vi er en nasjon som simpelthen elsker å kjøre på kryss og tvers med henger bakpå bilen, med alt fra kvister og ugress til 26-fots båter som last.

Fiat cabriolet utleid fra Bærum bilutleie

Annonsørinnhold

Smart leie av bil i sommer

Bærum bilutleie innrømmer det glatt, de har overkapasitet på varebiler i juli og velger å la kundene få fordelen av det. Det stopper ikke der, de har også en rekke ideer om hva slike kjøretøy kan brukes til. Visste du at det finnes folk som drar på eventyrferie med varebil som er fullastet av sportsutstyr og reisekjøkken?

Automatisk kjørelys = et spøkelsesskip

Det kan være at du kjører uten baklys i disse dager hvor det er grått, vått, hvitt eller mørkt. Er du i så fall klar over det? Det er ditt ansvar å bruke lys riktig ut fra forholdene.

Mitsubishi Outlander PHEV, MotorForum, Lagersalg

Annonsørinnhold

Ikke den vanlige lagertømmingen

Lagersalg! Og da tenker de fleste av oss ukurante varer. Hos en bilforhandler er det stikk motsatt – de er nødt til å ha kurante nybiler, slik som Motorforum på Billingstad byr på i sitt uvanlige lagersalg med lokkende biler klar for levering.