Annonsørinnhold

Drømmer du om en el-Jaguar?

Publisert
14. oktober 2020

Jaguar har satt seg et ambisiøst klimamål for 2020. De ønsker flere utslippsfrie biler på veien, og kjører nå en kampanje på I-Pace EV320. Kampanjen varer ut desember, og bilene er klare til levering hos Motorpool på Billingstad.

I-Pace EV320 er laget for å kunne tilby Jaguarens fantastiske kjøreegenskaper og utrolige rekkevidde til en rimeligere pris. Bilen er nesten identisk med I-Pace EV400, bortsett fra at den har 80 færre hestekrefter.

– Dette er utrolig mye luksusbil for pengene, og hestekreftene er faktisk den eneste forskjellen mellom de to modellene, sier Herman Røhrt, daglig leder hos Motorpool.

Det er likevel ingen bil for slappe gasspedaler: EV320 går fra 0-100km/t på 6,5 sekunder. Pakket inn i Jaguarens særpreg med en familiebils spesifikasjoner, er denne bilen noe å sikle etter for deg som liker å skille deg ut på veien i en bil det er gøy å kjøre.

Transporterer du, eller kjører du?

Mange biler kan løse hverdagens transportetapper fra A til Å. Spørsmålet er om du driver med transport eller kjøring? Jaguar I-Pace har alt det du forventer av en Jaguar: ekstrem kjørekomfort, stabilitet på veien, smart design og en bil som vil yte. Samtidig er den snill med miljøet, og romslig nok til å ta med hele familien på langtur.

 

– Denne bilen ser ut som en sportslig kupé fra utsiden, men har et romslig baksete, rikelig med oppbevaringsplass, hel bakluke med full lasteåpning, mulighet for lastestativ eller skiboks på taket og ikke minst, mulighet for hengerfeste. Kort sagt, en fullverdig familiebil, sier Røhrt.

 

Rekkevidde som gir hvilepuls

470 kilometer er WLTP-rekkevidden du får med en I-Pace EV320. Det betyr at de aller fleste vil kunne løse sine daglige kjøreturer uten ladebehov underveis.

– Vanligvis har rimeligere modeller lavere batterikapasitet, men det er ikke tilfelle med denne bilen. I-Pace EV320 har akkurat samme batteripakke på 90 kilowatt som I-Pace EV400, sier den daglige lederen.

Du vet hva du får

Kampanjetilbudet på I-Pace EV320 innebærer at bilene er umiddelbart klare til levering. Det betyr at du slipper ventelistene som i stor grad preger elbilmarkedet. Samtidig kan du være sikker på at Statens avgifter – eller mangel på sådanne – gjelder ut året.

– Det er aldri godt å vite hva som skjer i 2021. Politikerne har ikke utvist noen forutsigbarhet når det gjelder avgiftene for elbiler i fremtiden. Det kan derfor være et smart valg å kjøpe nå, sier Røhrt.

Premiumkvaliteter

Som tidligere nevnt, så er dette en bil for deg som liker å skille deg ut i oppkjørselen. Men I-Pace er mer enn en identitetsmarkør. Materialkvaliteten er blant de beste i bilbransjen, og setene er så komfortable at du kan kjøre i timesvis uten å føle tegn til ubehag. Jaguars signatur er hjul dratt ut i hvert hjørne, noe som gjør bilen ekstremt stabil på veien. Samtidig yter den til det kiler i magen, og ikke minst, til å gjøre trygge forbikjøringer.

– På Jaguars elbiler er batteriet plassert i bunnen av bilen, som kjølen på en båt. Det skaper et lavt tyngdepunkt som klistrer bilen til veien. Samtidig er bilen godt støyisolert. Det er spesielt viktig på en elbil, der det ikke er motorlyder som kamuflerer veistøy, forklarer den daglige lederen.

 

 

Jaguars bonus

Jaguar tar sjåførene sine på alvor. De vet hva som skiller en helt ok kjøretur fra en utmerket kjøreopplevelse. Derfor har de oppgradert EV400 med noen viktige detaljer som spisser EV320 ytterligere. Bilene leveres med det oppgraderte infotainmentsystemet «Pivi Pro». Det har høyere prosessorkraft og er raskere å betjene. Bilene leveres også med forbedret kapasitet for hjemmelading, samt praktiske detaljer som tredelt baksete. Her kan man enkelt felle ned midtsetet bak for smidig transport av ski og lignende.

HUSK: Kampanjen varer ut desember 2020!

 

Kampanjetilbud Jaguar I-Pace EV320

- Kampanjepris starter på 599.900 kroner (inkludert frakt og levering).
- Kampanjen varer ut desember 2020
- Bilen leveres i tre modeller: Prime, Advanced og Sport.