Annonsørinnhold

Derfor bør du kjøpe brukt elbil eller ladbar hyrbrid

Publisert
8. januar 2016

Er du på utkikk etter ny elbil eller ladbar hybrid? Da kan det være økonomisk gunstig for deg å kjøpe den brukt.

Å kjøpe elbil eller ladbar hybrid har blitt et populært alternativ for mange når de skal kjøpe seg bil. I 2015 lå markedsandelen på 22 prosent her til lands, i følge Norsk elbilforeningen. Det har resultert i at det nå finnes er rekke brukte elbiler og ladbare hybrider på markedet, og Møller Bil Asker og Bærum Bruktbilsenter har fått inn siste generasjon fra både Volkswagen og Audi.

–Vi har nå en rekke elbiler og ladbare hybrider til salgs. Blant annet har vi e-Golf, e-up!, Golf GTE og Audi e-tron, forteller Carl-Johan Olsen, som er salgskonsulent ved Bruktbilsenteret.

 

GUNSTIG FOR ØKONOMIEN Å KJØPE BRUKT

Det er flere fordeler ved å kjøpe bruktbil når du skal velge elbil eller ladbar hybrid, og en av de største fordelene er at det er svært gunstig økonomisk sett.

– Den største fordelen ved å kjøpe bruktbil er prisen siden du slipper det største verditapet på bilen, sier Olsen.

I tillegg slipper du ventetiden som du har ved kjøp av ny bil, bruktbilsenteret har nemlig til en hver tid 150 biler inne til salgs. De fleste av disse bilene er tre år eller nyere.

 

MÅ IGJENNOM EN GRUNDIG BRUKTBILKONTROLL

Når du kjøper bruktbil hos Møller Bil Asker og Bærum Bruktbilsenter kan du være sikker på at alt er i orden med bilen, for bilene går alltid gjennom en grundig sjekk før de selges.

– Før leveranse går bilene gjennom en full bruktbilkontroll bestående av en 80 punkts sjekkliste for å sikre at bilene er i god stand. Da byttes også alle slitasjedeler som trenger utskiftning, forklarer Olsen.

Det betyr at bilene er i 100 prosent teknisk stand, og derfor like gode som nye biler. I tillegg så kommer batteriene på elbilene og de ladbare hybridene hos Møller Bil Asker og Bærum Bruktbilsenter med en garanti på åtte år, eller inntil bilen har kjørt 150 000 km.

Møller Bil Asker og Bærum Bruktbilsenter har til en hver tid 200-300 bruktbiler på lager, og det gjør dem til Norges største bruktbilforhandler. De selger omkring 100 biler i måneden, og har inne de fleste modellene fra både Audi og Volkswagen.

Møller Bil Asker og Bærum, Billingstadsletta 2, 1312 Slependen, Tlf.: 24 03 25 00