Annonsørinnhold

Denne elbilen kan du få på dagen

Publisert
12. februar 2019

Kjøp av elbil trenger ikke være ensbetydende med lang ventetid.

Det selges stadig flere elbiler i Europa, og aller mest øker salget her i Norge. I tredje kvartal i fjor ble det solgt 132 944 elbiler i Europa, og 31 406 av disse ble solgt i Norge. Altså ble omlag en av fire elbiler solgt i Europa i perioden, solgt her til lands.

Klar til levering

Anders Adielson, Renault Zoe, elbil, Motorforum Asker og Bærum

Anders Adielson, salgssjef.

Med så stor pågang blir det naturligvis lang ventetid for enkelte som kjøper elbil. Men, man trenger ikke vente, forteller Anders Adielson, salgssjef hos Motor Forum Asker og Bærum.

– Hos oss kan du få en Renault Zoe på dagen, om du så ønsker. Vi har som regel tre-fire biler som er fiks ferdig til levering, altså ferdig klargjort og gjennomgått. De står til og med med vinterdekk på, noe som er uvanlig for nybiler siden disse vanligvis leveres med sommerdekk. Og dersom det mot formodning skulle være nødvendig, har vi avtaler med andre forhandlere i området, og kan hente en bil hos en av dem, forklarer Anders.

Les mer om Zoe her

 

Et veldig godt kjøp

De fleste ønsker naturlig nok å bruke litt tid på handelen. Å kjøpe bil er tross alt ikke det samme som å handle inn til middag. Likevel hender det at folk som er innom for å titte på Renault Zoe, og kanskje har prøvekjørt den, spør hvor raskt Motor Forum kan levere bilen, sier Anders.

– Zoe er en strålende bil, som blant annet har full score på sikkerhetstestene. Rekkevidden er veldig god, og hjemmelader og montering av denne er inkludert i prisen. Jeg vil si at Renault Zoe er bilen som gir deg mest kilometer per krone i elbilsegmentet, det er rett og slett et veldig godt kjøp. En trygg og solid bil som gir en flott kjøreopplevelse, til en bra pris.

Renault Zoe, elbil, Motorforum Asker og Bærum

Smarte løsninger

I tillegg til dette har Renault Zoe flere smarte løsninger, som for eksempel en app som lar deg forvarme bilen før du skal bruke den. Og på varme dager om sommeren, kan du bruke appen til å kjøle ned bilen. Anders Adielson nøler ikke med å anbefale bilen.

– Modellen selger veldig bra, og det er ikke uten grunn. Kort oppsummert er Zoe er en trygg og solid bil som gir en flott kjøreopplevelse, til en bra pris. Dette er også en veldig flott introbil til elsegmentet, for de som ikke har testet det før. Etter min mening er dette den smarteste elbilen man kan kjøpe i dag, fastslår Anders.

 

 

Registrer din interesse og vi kontakter deg

Jeg ønsker å bli kontaktet for mer informasjon om nye Renault Zoe.

Motor Forum, Alf Kristoffersens v. 7, 1396 Billingstad , Tlf.: 66 77 59 20