Annonsørinnhold

Den perfekte familiebilen?

Publisert
1. januar 2016

Får man plass til fire store håndballspillere fra Haslum i en Skoda? Vi sjekket hvor ”superb” den nye stasjonsvognen er …

Vi farter til og fra skole, SFO og aktiviteter i alle mulige slag gjennom en vanlig uke. Familier i Asker og Bærum er blant de mest aktive i landet. Når helgen endelig kommer, bærer det gjerne til hytta med alt pikkpakket. Så hvordan velge riktig bil for deg og din familie?

– Dette er en perfekt familiebil for folk i vårt distrikt som reiser mye på hytta i helgene og gjerne har med seg både hundebur, barnevogner, skiutstyr til alle i familien, mat og så videre, forteller daglig leder Arnfinn Aaserud hos Møller Bil Rud. – Eller det er snakk om å ha med seg både egne barn og andres barn. I denne bilen har du til og med plass til svigermor,  legger han til.

 

DANSEPLASS I BAKSETET

Håndballspillere latterDet var mye testosteron, bagger og håndballer – men jammen meg viste det seg at både bilen og bagasjerommet var særdeles romslig (se video øverst i artikkelen!). Her kan man boltre seg uansett hvor lange bein man skulle ha, noe som håndballgutta fikk erfare. – Jeg tror det er den beste bilen jeg har kjørt, jeg, sier Sebastian bak rattet, som fikk oppgaven med å testkjøre.

 

BREDERE OG KULERE DESIGNScreen Shot 2015-11-17 at 17.13.25

Det har nemlig skjedd mye siden dette slagordet regjerte på folkemunne: ”Hvorfor Skoda, når man kan gå da?”. Bilmerket, som er forbundet med termer som ”fornuftig” og ”lite spennende”, gir deg alltid mye bil tilbake. Samtidig har også nå både utseende, design og interiør fått en kraftig oppgradering. Skoda Superb 2016-modell er ekstremt mye for pengene, ifølge Side3 i sin biltest – og beskriver bakseteplassen som ”rett og slett oppsiktsvekkende god”.

Men det er likevel ikke bare lengden som er bra, noe disse bilene alltid har vært gode på. – Det som er spesielt med den nye Superb-bilen, er at den har blitt hele fire og en halv centimeter bredere i baksetet. Og så er vi veldig stolte av det nye designet – Skoda er en bil å regne med fremover, avslutter Arnfinn Aaserud og håper du vil ta turen innom for en prøvekjøring på Rud.

Møller Bil Rud, Olav Ingstadsvei 8 1351 Rud, Tlf.: 24 03 22 70