Annonsørinnhold

Car-Net med Elbilskolen

Publisert
4. april 2017

Volkswagen benytter et informasjons- og styringssystem i sine elbiler som kalles Car-Net. Her kan man klare seg med å bruke de grunnleggende og ukompliserte funksjonene og så er man ferdig med det.

For mange er dagens smarttelefoner og mulighetene de byr på, det samme som å lese gresk. Volkswagen har tatt hensyn til de ulike brukerne og forstår at ikke alle har slike telefoner.

Derfor er også betjeningen av en elbil satt sammen slik at alle skal kunne beherske systemene – uten angst for at det blir for komplisert.

bilde av Car-net i bilen

Car-Net vises på berøringsskjermen i bilen.

grunnleggende bruk av Car-Net

Hvis du ønsker å bruke de grunnleggende mulighetene som å stille inn ladetidspunktet, forvarming eller kjøling av bilens kupe, kan det enkelt gjøres på den trykkfølsomme og intuitive skjermen i dashbordet. Her kan du også finne status for batteriet og ulike kjøredata om dette er interessant.

Car-Net via smarttelefon. e-remote

Car-Net kan også brukes fra smarttelefon ved hjelp av appen e-remote.

Car-Net og apper for elbilen

Hvis man vil forhøye innsatsen fordi man er fortrolig med å bruke moderne smarttelefoner

med ulike apper, kan enda mer informasjon hentes ut fra bilen til der du måtte befinne deg. Dessuten blir det mulig å fjernstyre en rekke funksjoner fra godstolen uten å måtte gå ut til bilen.

 

Din forhandler viser gjerne Car-Net i praksis

Det er for øvrig verdt å merke seg at med en moderne telefon tilkoblet din elektriske Volkswagen, får man speilet telefonen på skjermen med brukervennligheten det gir.

Vi anbefaler en demonstrasjon av mulighetene i Car-Net hos din lokale Møller-forhandler.

 

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, kontakt oss på Møller Bil Asker og Bærum

Møller Bil Asker og Bærum – Volkswagen, Billingstadsletta 2, 1312 Slependen , Tlf.: 24 03 25 00